Palvelut

Elokuun 2022 alusta alkaen toiminnan minimoimiseksi en enää ota uusia toimeksiantoja vastaan.

Verkkosivut

Tarvitsetko uudet verkkosivut? Teemme verkkosivut WordPress julkaisujärjestelmän avulla niin pienille kuin isoillekin yrityksille, yksityisille tai yhdistyksille. WordPressin avulla voitte halutessanne itse ylläpitää sivuston sisältöä, joka pienentää ylläpitokustannuksia.


Verkkokaupat

Luomme verkkokauppoja aina yhden tuotteen verkkokaupasta usean sadan tuotteen verkkokauppaan. Käytämme alustana WordPress julkaisujärjestelmään liitettävää WooCommerce lisäosaa. Sen avulla voidaan kustannustehokkaasti luoda sellaisia verkkokauppoja, joiden ylläpito onnistuu asiakkaalta helposti.


WordPress

Käytämme nettisivujen kehityksessä WordPress julkaisujärjestelmää. WordPressillä voi tehdä yksinkertaiset yhden sivun sivustot ja laajat verkkokaupat kustannustehokkaasti. Se on helppojäyttöinen ohjelmisto, joten voi itsekin päivittää sivuja ilman, että tarvitsee ostaa kalliita palveluja mainostoimistoilta.


Ylläpito

Tarjoamme palveluita WordPress sivujen ylläpitoon ja huoltoon. Lisäämme halutessanne sisältöä, päivitämme ohjelmistot uusimpiin versioihin ja otamme sivustoista varmuuskopiot. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan teidänkin sivustonne kuntoon!