Referenssit

Redesan

redesan.fi

Redesanille kehitettiin uudella ulkoasulla nettisivut, jotka koostuu verkkokaupasta sekä digitaalisesta opiskelualustasta. Verkkokaupassa myydään kursseja, ja oston jälkeen kursseihin pääsee heti käsiksi suoraan nettisivuilta.

MottiHotti Tmi

mottihotti.com

MottiHotti Tmi halusi vaihtaa palveluntarjoajaa toiselta mainostoimistolta. Vanha mainostoimisto oli tehnyt sivut omalla julkaisujärjestelmällään, joten sivu piti tehdä uudestaan WordPress teeman päälle. Sivun ulkoasu saatiin siirrettyä ja sivu toimii nyt WordPress julkaisujärjestelmän päällä edullisessa web-hotellissa.

Willman’s Lounas & Catering

willmans.fi

Willman’ Lounas & Cateringille alettiin tehdä sivuja jo ennen kuin yritys oli edes perustettu. Näin varmistettiin että yrityksellä on nettisivut käytössään heti kun yritys aloittaa toimintansa.

Sivuista haluttiin hyvin pelkistetyt mustavalko teemalla ja sivuista tehtiin myös hyvin kevyet. Erityistä huomiota kiinnitettiin sivun latautumisnopeuteen, mihin auttoi käytetyn web-hotellin välimuistitekniikat. Sivujen keskimääräinen latausnopeus onkin alle puoli sekuntia ja nopeimmillaan sivut latautuvat kymmenesosasekunnissa.

Ykstuuma

ykstuuma.fi

Ykstuuma oli päivittämässä sivujaan ja edellisen kehittäjän esteiden takia, he siirtyivät Samencon puoleen. Sivut tehtiin nopealla aikataululla jo valmiiksi myöhässä olevan aikataulun kiinni saamiseksi.

Sivujen ulkoasusuunnittelu oli jo tehty, joten saimme sivuston valmiiksi parissa viikossa. Sivut saatiin vihdoin julkaistua ja uusi ilme maailmalle nähtäville.

VisitKeuruu

visitkeuruu.fi

Keuruun kaupungille toteutettiin vanhojen matkailu puolen sivujen päivitys. Sivuille tehtiin uusi ulkoasu ja helpotettiin käytettävyyttä vaihtamalla vanha Joomla julkaisujärjestelmä WordPressiin. Tämä paransi sivuston sisällön päivittämisen helppoutta.

Hulkkonen Consulting Oy

hulkkonenconsulting.fi

Hulkkonen Consulting Oy:n sivut tehtiin yhteistyössä muotocomin kanssa, muotocomin tehdessä ulkoasun ja Samenco toteutti käytännön puolen. Sivusto uudistettiin vanhojen sivujen pohjalta ja selkeytettiin ulkoasua.